Anadolu Yakası Diş Hekimi ve Diş Kliniği

Anadolu Yakası Diş Hekimi ve Diş Kliniği

Anadolu Yakası diş hekimi ve diş kliniği seçimi için ağız ve diş sağlığı ve estetiği ile alakalı hizmet veren Anadolu Yakası A2 Dent yeni nesil diş kliniği olarak hastalarımızın rahat, huzurlu hissetmesi için; son teknoloji cihaz alt yapımızı uygun fiyat politikamız ve uzmanlığımızla birleştirdik.

Değişimin gülümseme ile başladığına inandığımız diş kliniğimizde, 20 yılı aşan deneyimlerini harmanlayarak yollarına A2 Dent klinik olarak devam etmeye karar almış iki kadın diş hekimi Dr. Aylin Ayşen Adanur ve uzman Dr. Ayşenur Parlak tarafından kurulmuştur. Uzun yıllar boyunca kamu hastanelerinde görev yapmanın verdiği deneyim ile özel sağlık sisteminin isteklerini bir araya getirerek tecrübelerini bu sisteme entegre etmeyi misyon edinmişlerdir. Anadolu Yakası A2 Dent yeni nesil diş kliniğimizde verilen tedavi ve hizmetler şu şekildedir; 

  • Anadolu Yakası'nda İlk Diş Muayenesi - Oral Diagnoz; kliniğimize başvuran danışanlarımız ve hastalarımızın şikayetlerinin doğru tespit edilebilmesi ve izlenecek tedavi sürecinin iyi planlanabilmesi açısından en önem verdiğimiz aşamadır.  

 

  • Anadolu Yakası'nda Dental Tomografi; ağız içi rahatsızlıklarda hekimin muayenesi sonrasında tanı konulmasında en önemli ve yardımcı radyografik görüntülemedir.

 

  • Anadolu Yakası'nda Estetik Dolgu; muayene sonrasında çürük tespit edilen dişlere gerekli tedaviler gerçekleştirilir. Dişin derin tabakalarına ilerlememiş, dişte herhangi bir ağrı şikayetine yol açmamış veya röntgende iltihap bulgusu tespit edilmeyen çürükler direkt dolgu ile tedavi edilebilirler. 

 

  • Anadolu Yakası'nda Diş Beyazlatma; bleaching (beyazlatma) olarak adlandırılan işlem sarımsı renkte dişlere sahip olan bireylerde doğal diş renginin birkaç ton daha açılmasını sağlamaktadır. 

 

  • Anadolu Yakası'nda Ağız ve Çene Cerrahisi; kliniğimizde normal ve gömülü diş çekimlerinin gerçekleştirilmesi ile beraber yine cerrahi müdahale gerektiren implant öncesi veya protez öncesi ağız içi bölgenin hazırlanmasına yönelik cerrahi işlemler de yapılabilmektedir.

 

  • Anadolu Yakası'nda İmplant; implant uygulamalarında çene kemiğine yerleştirilen vücutla uyumlu titanyum vidalar kullanılmaktadır. Diş çekiminden hemen sonra çekim bölgesine implant yerleştirilebileceği gibi uzun bir süredir dişsiz olan bölgelere de implant uygulaması rahatlıkla yapılabilmektedir. 

 

  • Anadolu Yakası'nda Protetik Uygulamaları; protezleri kaybedilen dişlerin, fonksiyonlarının hastaya kazandırılması için yapılan tüm yapay materyallerdir.

 

  • Anadolu Yakası'nda Lamina- Yaprak Porselen- Kompozit; beyazlatma işlemi dışında kişide estetik bir gülüş oluşturmak adına farklı uygulamalar da yapılabilmektedir. 

 

  • Anadolu Yakası'nda Periodontoloji; dişi destekleyen diş eti, alveol kemiği, sement ve ligaman gibi yapıların tamamını etkileyen hastalıkların tedavi edildiği bölümdür. 

 

  • Anadolu Yakası'nda Pembe Estetik (Gülüş Tasarımı); hollywood gülüş tasarımı olarak da bilinen gülüş tasarımı, genetik, yanlış ağız bakımı, dış etkenler nedeniyle görünümü bozulan dişlerin, hastanın ihtiyacı doğrultusunda ve yüz şekline göre doğal ve estetik görünüme kavuşturulması sağlanan tedavi yöntemidir. 

 

  • Anadolu Yakası'nda Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği); çocukluk döneminde ağız bakım alışkanlıkları henüz tam oturmadığı için birçok çürük vakasıyla karşılaşılabilmektedir. Süt dişlerinin tedavileri yetişkin dişlerden farklılık göstermektedir. 

 

  • Anadolu Yakası'nda Ortodonti Tedavisi; toplumda tel tedavisi olarak bilinen uygulamanın yapıldığı bölümdür. Dişlerde ve çenelerde meydana gelen düzensizliklerin çeşitli tedavlilere uygun konuma getirildiği tedavilerdir.

 

  • Anadolu Yakası'nda Diş Protezi Tedavisi; protezleri kaybedilen dişlerin, fonksiyonlarının hastaya kazandırılması için yapılan tüm yapay materyallerdir.

 

  • Anadolu Yakası'nda Dijital Diş Hekimliği; diş etinde oluşan ve sağaltımı yapılmamış bir patoloji tüm dişler için tehdittir. Diş veya diş eti hastalıkları ile başlayan bu süreç genel anatomik sağlık için ciddi sorunlar teşkil eder.

 

  • Anadolu Yakası'nda Yeni Nesil Diş Hekimliği; “Yeni Nesil Diş Hekimliği ve Kliniği” sloganı ile yola çıkmamızdaki temel amaç; yeni nesil tıbbi teknolojilerin ağız içinde kullanılmasını sağlamak ve hastalarımıza ulaşılması kolay ve konforlu bir tedavi süreci arz etmektir.

 

Anadolu Yakası Diş Hekimi Tavsiyesi

Ağız ve diş sağlığı açısından oldukça önemli olan diş hekimi seçimi yaparken; hekimin mesleki donanımına, kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamasına, diş kliniğinin  hijyenine ve yapısına, randevu planlamasına, hasta yorumlarına, polikliniğin konumuna ve hekimin web sitesine göz atmanızı tavsiye ederiz.

A2 Dent İstanbul Anadolu Yakası Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz; İstanbul Anadolu Yakasında Ümraniye ilçesine bağlı ve Dudullu semtinde yer almaktadır. Ulaşımı oldukça kolay olan polikliniğimizin açık adresi: Madenler Mh. Şehit Ünal Kalafat Cd. No: 32/17 Eltes Gold Residence Ümraniye İstanbul. Haritada göster. 

İstanbul’da Uzman diş  hekimlerimizden oluşan yeni nesil diş kliniğimizden tedavi almak için web sitemizden bilgilerinizi girerek kolayca ön randevu alabilirsiniz.

Anadolu Yakası Özel Diş Klinikleri içerisinde A2 Dent kliniğimizde Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından verilen uluslararası sağlık turizmi yetki belgesi mevcuttur. Aynı zamanda özel sağlık sigortası içinde  anlaşmalı kurumlar şunlardır; Acıbadem Sigorta, Ak Sigorta, AEGON, fibaemeklilik, HDI Sigorta, EUREKO Sigorta, Garanti BBVA 

 

 

A2 Dent Whatsapp
RANDEVU AL
WHATSAPP